Настоятеля Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври митрополита Павла впіймано на вивезенні за кордон церковного майна…

 


У цей важкий і трагічний період історії наша держава показала найвищий рівень консолідації суспільства. Кожен українець готовий віддати останню сорочку, ба більше – віддати своє життя заради свого співвітчизника.

Проте, «в сім’ї, як то кажуть, не без виродка» точніше — виродків.  І вони використовують нинішню ситуацію у країні. Хтось тікаючи від мобілізації. А хтось, прикриваючись високоповажним ім’ям ВОЛОНТЕРА, вивозять золото та релігійні цінності за кордон.

Виникає цілком логічне запитання, ХТО може мати стільки підлості та скверни в собі, щоб підривати довіру до волонтерського руху? На це спроможний очільник Києво-Печерської Лаври Петро Лєбєдь, відомий під сценічним псевдонімом митрополит Павло та кримінальною «погремухою» Паша Мерседес. Звісно не сам, а зі своїми посіпаками: Степаном Казьміруком та Кирилом Борисéвичем.


Звичайно, скажете ви, можливо у них була блага ціль – продати своє (та церковне) майно за кордоном дорожче та повернутись назад з допомогою. Проте ніхто ніколи не чув слова подяки в їх сторону хоча б від когось. Та й це і не дивно, тому що ці служителі Момони думають тільки про себе. І в той час, коли солдати на Сході України проливають свою кров, вони ніжать свої тіла на закордонних VIP-курортах.

Владику Павла було спіймано на кордоні при спробі контрабандного вивезення церковних цінностей. Документи на супровід церковного майна він виписав собі сам. Скільки було вивезено протягом його поїздок раніше, наразі не відомо. Але сам факт розкрадання Лаври настоятелем — це щось нове. 

Поділитись на Google Plus

Автор новини

0 Коментарів:

Дописати коментар